Website`s vaak word dit als een duur noodzakelijk iets gezien. Toch weet iedereen eigenlijk wel dat een goede website erg van belang is.

Ik kan voor u aanpassingen maken in uw huidige website. Ook kan ik het makkelijker voor u maken om wijzigingen door te voeren op uw website. Maar misschien nog beter kan ik voor u een compleet ander website ontwikkelen. Vaak zijn oudere website niet responsive dat wil zeggen dat ze nog niet zijn aangepast voor tablet`s en mobile telefoons.  Mijn website`s zijn dat uiteraard wel!

Voorheen was het vaak lastig om een website bij te houden alles moest in de code veranderd worden en was vaak alleen weg gelegd voor specialisten. Tegenwoordig word er vaak gewerkt met CMS (content management system).  hierin is het moeilijke gedeelte meer na de achtergrond gebracht. Het wijzigen van tekst gebeurt dan in Wysiwyg-editor (What you see is what you get). Dit klinkt misschien nog wat lastig maar kijk maar eens na de volgende foto. Klik voor een vergroting.

Dat ziet er niet zo moeilijk uit toch? gewoon de tekst aanpassen en op bijwerken klikken! Komt  u er toch niet uit dan kunt u uiteraard altijd contact met mij opnemen.

Voor nieuwe website`s schrijft u zelf de tekst en ik plaats het de eerste keer er allemaal op. Foto`s kunnen zowel door u worden aangeleverd als door mij worden gemaakt.

Al mijn website`s zijn gemaakt voor wordpress, en template based gemaakt door professionals. Groot voordeel is dat u uit een ontwerp kan kiezen dat naar uw zin is. Op deze manier heeft u een betaalbare professionele website voor weinig geld!

Ook kunt u uw website bij mij registeren en hosten vanaf €65  per jaar.